ax200s
kaartlezer
iboxserverruimte
previous arrow
next arrow

AX200

AX200

De AX200 is een High Tech IP based toegangscontrole-systeem. Er kunnen 256 AX200 controllers aan één server gekoppeld worden met twee deuren per controller. Er kunnen dus tot wel 512 deuren beveiligd worden met wel 32.000 kaarthouders in 1 systeem!

De installatie is zeer eenvoudig en kan in principe zonder handleiding worden gerealiseerd. Aansluitingen staan duidelijk aangegeven en de kleurcodes komen overeen met de kleuren van de bedrading, eenvoudiger kan niet.

De gratis bijgeleverde software gaat automatisch op zoek naar  aangesloten controllers en toebehoren in het netwerk, vindt deze en middels een wizard kunt u ze customizen. In het hoofdscherm zijn iconen opgenomen met de meest gebruikte features en in de pull-down menu’s kunt u het systeem tot in detail op maat maken voor de klant. Bij de AX200 kits wordt standaard de ultra slimme kaartlezer bijgeleverd met ingebouwde indicator leds (blauw = “I am alive”; rood = deur gesloten; groen = deur open; rood knipperend = high security mode). De “deur open tijd” is specifiek voor ouderen en minder validen te verlengen. En natuurlijk geeft de AX200 alarmering van uitzonderingen zoals bijvoorbeeld kaartmisbruik en de activering van een breekglasmelder. Tevens genereert de AX200 uitgebreide logbestanden die eenvoudig in de software gefilterd kunnen worden.

BROCHURE DOWNLOADEN