ax200s
kaartlezer
iboxserverruimte
previous arrow
next arrow

AX300

 

AX300

De AX300 is een High Tech IP based toegangscontrole-systeem met een geïntegreerde sensor-controller. Er kunnen 256 AX300 controllers aan één server gekoppeld worden met twee deuren per controller. Er kunnen dus tot wel 512 deuren beveiligd worden met wel 32.000 kaarthouders in 1 systeem!

Daarnaast heeft elke controller 6 RJ10 inputs voor sensoren zoals trilcontacten, temperatuur en luchtvochtigheid, rookmelders, licht-sensoren, deurpositie-sensoren, waterdetectie-sensoren en nog veel meer. Zelfs de FireTecPro kan als “sensor” rechtstreeks op de AX300 worden aangesloten. De installatie is zeer eenvoudig en kan in principe zonder handleiding worden gerealiseerd. Aansluitingen staan duidelijk aangegeven en de kleurcodes komen overeen met de kleuren van de bedrading, eenvoudiger kan niet.

De bijgeleverde software gaat automatisch op zoek naar aangesloten controllers en toebehoren in het netwerk, vindt deze en middels een wizard kunt u ze customizen. In het hoofdscherm zijn iconen opgenomen met de meest gebruikte features en in de pull-down menu’s kunt u het systeem tot  in detail op maat maken voor de klant. Bij de AX300 kits wordt standaard de ultra slimme minikaartlezer bijgeleverd met ingebouwde indicator leds (blauw = “I am alive”; rood = deur gesloten; groen = deur open; rood knipperend = high security mode). De “deur open tijd” is specifiek voor ouderen en minder validen te verlengen. En natuurlijk geeft de AX300 alarmering van uitzonderingen zoals   bijvoorbeeld kaartmisbruik, inbraak of sensoren die de maximum ingestelde waarden overschrijden. Tevens genereert de AX300 uitgebreide logbestanden die eenvoudig in de software gefilterd kunnen worden.

 

Sensoren die aangesloten kunnen worden op de AX300 zijn hier te vinden.

BROCHURE DOWNLOADEN