ax200s
kaartlezer
iboxserverruimte
previous arrow
next arrow

Draadloze systemen

Axxess Identification is een geautoriseerd Europees distributeur van Inovonics draadloze beveiliging- en omgevingsmonitoringproducten.

De producten van Inovonics zijn eenvoudig te integreren in al bestaande systemen en zijn een zeer waardevolle aanvulling in de meest uitdagende te beveiligen omgevingen. Axxess Identification heeft de expertise om u te assisteren bij de juiste keuze te maken uit het aanbod van Inovonics producten en biedt u uitstekende technische ondersteuning waar nodig.

Waarom Inovonics draadloze systemen de beste zijn op de markt

Betrouwbaarheid

Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van draadloze sensor netwerken kunt u rekenen op Inovonics voor het bezorgen van uw boodschap. Het EchoStream Commercial Mesh Network biedt uitgebreide en flexibele in te stellen softwarematige overzichten, vernuftige signalering van signaalverstoringen en meervoudige onderlinge communicatiechecks en daarmee heeft het EchoStream Commercial Mesh Network de beste en meest veilige draadloze communicatie in de markt. EchoStream komt dus moeiteloos tegemoet aan de eisen van de steeds meer verwachtende markt van draadloze systemen.

Flexibiliteit

De flexibiliteit van een draadloos systeem is een absolute noodzakelijkheid in de dynamische commerciële omgevingen van vandaag. Het zichzelf configurerende EchoStream Commercial Mesh Network zorgt ervoor dat na een verandering in de indeling van een pand aanpassingen in het systeem in slechts enkele minuten gedaan zijn. Zonder of met weinig onderbrekingen van het systeem en zonder aanpassingen in de daadwerkelijke constructie van het pand. Nieuwe sensoren kunnen aan het netwerk toegevoegd worden zo snel ze kunnen worden gemonteerd.

Schaalbaarheid

De onderlinge communicatie tussen de intelligente repeaters van het EchoStream Commercial Mesh Network kan een zeer groot gebied beslaan en ondersteunt vele EchoStream apparaten. De grootte van een installatie kan variëren van een kleine winkel tot een organisatie met meerdere bedrijfspanden. Een investering in een EchoStream Commercial Mesh Network is een investering in de toekomst van uw bedrijf. Hetzelfde netwerk kan namelijk voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Wat ooit geïnstalleerd was als beveiligingsapplicatie kan later omgebouwd en gebruikt worden voor omgevingsmonitoring en sensor control.

De productportfolio van Inovonics omvat draagbare-, universele- en gespecialiseerde zenders, standalone ontvangers, repeaters, systeem tools en meer.

Download de brochure voor meer informatie en specificaties.