ax200s
kaartlezer
iboxserverruimte
previous arrow
next arrow

FireTecPro

FIRETECPRO ………………Plaats brandbeveiliging waar het telt! 19” brandbeveiliging en blussysteem.

Naast het grote voordeel dat computersystemen geven is echter ook het risico op brand vergroot. Dit komt doordat veel van de nieuwste serverkasten tot 10kW aan warmte genereren. Daarnaast wordt het steeds belangrijker dat systemen goed blijven draaien in bijvoorbeeld de IT en fabricagecircuits. Met de keuze voor FireTecPro beschermt u niet alleen uw pand en personeel, maar ook uw belangrijke documenten en investeringen.

De FireTecPro is een nieuw uniek ontwerp dat deze risico’s beheerst. Het zorgt dat de brandbescherming op die plek zit, waar het hoort te zijn: bij het operationele systeem zelf.

Doordat de FireTecPro is ontworpen om samen te werken met erkende brandstandaarden, kan FireTecPro zelfstandig maar ook samen met een geheel brandbeveiligingssysteem werken. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om te integreren in IT en BMS. Ook bestaat er de mogelijkheid om de FireTecPro te koppelen aan een i-Box. Hiermee kan de FireTecPro op afstand worden gemonitord. Tevens kan de i-BOX ook de systeemkast en de serverruimte monitoren met behulp van diverse sensoren.

BROCHURE DOWNLOADEN