ax200s
kaartlezer
iboxserverruimte
previous arrow
next arrow

I-Box

I-Box, uw bedrijf kritische apparatuur volledig beschermd tegen invloeden van binnen- en buitenaf. 

Veel organisaties zijn afhankelijk van de prestaties die het IT-netwerk levert. Dit IT-netwerk draagt er zorg voor dat alle vereiste bedrijfsprocessen makkelijk en soepel verlopen, met als uitgangspunt een bedrijfsvoering met een normaal en functioneel verloop zonder ingewikkelde en vertragende factoren. De i-BOX is een uniek product dat controle houdt op bedrijf kritische apparatuur en de omgevingsfactoren in datakasten en ICT-ruimten. Tevens biedt het de veiligheid van toegangsbeheer geïntegreerd in één product.

Met de i-BOX kunt u de schade aan uw bedrijfsprocessen beperken door snel en efficiënt te handelen. De i-BOX is eenvoudig te beheren en wordt standaard geleverd met eenvoudige grafische interface software, die benaderbaar is via uw IT-netwerk.

U stelt uw organisatie en kostbare apparatuur veilig tegen: Brand, inbraak, sabotage, temperatuurstijging (oververhitting), waterschade (vochtigheid en overstroming), stroomuitval, achteloosheid, misbruik. Geef uw bedrijf nu volledige bescherming met een uniek niet eerder op de markt gebracht product, de i-BOX:

Toegangscontrole, inclusief camera’s, analoge– en temperatuursensoren, deurpositie-, vochtigheidscontacten en allerlei andere sensoren (u kunt tot wel 14 sensoren op de i-BOX aansluiten), e-mail functie, SNMP, automatische back-up, multi-readers compatible, rapportage etc.

Kortom, totale controle over al uw ICT toepassingen in één apparaat. Er zijn verschillende types van de i-BOX leverbaar; de standaard i-BOX (toegangscontrole én omgevingscontrole), i-BOX-A (alleen toegangscontrole) en de i-BOX-E (alleen omgevingscontrole).