ax200s
kaartlezer
iboxserverruimte
previous arrow
next arrow

IC-DPS

IC-DPS geavanceerd aspiratiesysteem voor rookdetectie

De IC-DPS is een geavanceerde aanzuigsysteem (Aspiratie) die het mogelijk maakt om het verschil te meten tussen stof en rook. De ingebouwde ventilator zuigt de lucht aan op een constante en gecontroleerde luchtstroom en meet deze luchtstroom doormiddel van een optische infrarood sensor die de stofdeeltjes analyseert. Door de te programmeren en instelbare ventilatiesnelheid is het mogelijk de IC-DPS te gebruiken in kleinere maar ook in grotere ruimten en in ruimten met een actieve luchtstroom, die bijvoorbeeld wordt veroorzaakt door een airconditioningsysteem.

Unieke functie die u onderhoud makkelijker en voordeliger maken, is dat de IC-DPS een zelfreinigende sensor heeft die in stoffige ruimtes het onderhoud minimaliseert, door een optionele mini compressor. Daarnaast is de IC-DPS op afstand te kalibreren via het AX200 software.

IC-DPS-E 

De ICS-DPS behoort aangesloten te worden aan een I-BOX en/of AX300 en wordt automatisch herkend. In combinatie met de AX200 software kunt u op afstand de ICS-DPS beheren en programmeren.

Wij zijn bezig met de keuringen voor de NEN 50-24 norm, zodra deze beschikbaar is kunt u gerust in combinatie de ICS-DPS gebruiken met een brandalarm paneel, doormiddel van het interne relais contact 5A 12VDC.