ax200s
kaartlezer
iboxserverruimte
previous arrow
next arrow

Wifi pagers

Multi-knop zender met riem-clip 

De multi-knop draagbare zender heeft een modern ergonomisch design speciaal ontworpen om te dragen aan een broekriem of tailleband. Met 2 knoppen aan de zijkant en 2 knoppen aan de voorkant zijn er meerdere configuraties mogelijk in de benodigde alarmoproepen en bevestigingen. De instellingen van de knoppen kunnen helemaal zelf naar wens aangepast worden door middel van de up-to-date flash technologie.

De levensduur van de batterij is 3 tot 5 jaar, met 12 minuten ‘’link alive/ operationeel’’ berichten. Door het gebruik van standaard batterijen is het verwisselen en aanschaffen van batterijen zo eenvoudig mogelijk gehouden en ook kostenbesparend. Wanneer de batterij leeg aan het raken is worden er naar de ontvanger al 60 dagen voordat de batterij daadwerkelijk vervangen moet worden waarschuwingsberichten gestuurd.

Wanneer er een knop wordt ingedrukt wordt dit bevestigd door een trilfunctie. De optionele ingebouwde man-down functie wordt automatisch geactiveerd dankzij de dubbele sensortechnologie wanneer de zender meer dan 75 graden in positie verandert, in beide richtingen. Een pre-alarm waarschuwt de gebruiker wanneer dit voorkomt. De zender kan ook de optionele ingebouwde pieper gebruiken om te voorkomen dat er een vals alarm doorgezonden wordt. 

De broekriem clip is gemaakt van versterkt glasfiber en kan een flinke stoot hebben. Een niet te opvallende LED laat zien of de zender operationeel is, of er knoppen worden ingedrukt en ook om alarmmeldingen door te sturen, zodat de gebruiker ziet dat de zender werkt, zonder dat de LED voor anderen zichtbaar is tijdens noodsituaties. 

De programmeerbare twee fasen technologie voorkomt valse alarmmeldingen wanneer per ongeluk knoppen worden ingedrukt; ingesteld kan worden dat bijvoorbeeld bij een noodsituatie eerst de 2 zijknoppen moeten worden ingedrukt en dan de knoppen aan de voorkant. Pas dan zal er een melding doorgegeven worden dat er absoluut direct ingegrepen moet worden. De programmeerbaarheid van de knoppen is ideaal wanneer iemand al gewend is geraakt bij een bepaalde combinatie van knoppen bij een andere zender die voorheen in gebruik was. 

De draadloze technologie is gebaseerd op Inovonics Echostream waarvan bekend is dat zij al jaren de meest betrouwbare draadloze systemen leveren. Zie menu ‘’Draadloze systemen’’. Een uitgebreid scala aan ontvangers en repeaters zorgen ervoor dat de meest uiteenlopende uitdagende situaties en omgevingen beheerst kunnen worden. Ontvangers zijn volledig compatibel met de draadloze apparaten en zenders en kunnen ook gekoppeld worden met de toegangscontrole systemen van Axxess Identification.

De zender is optioneel ook verkrijgbaar met geïntegreerde proximity technologie met 125Khz, 13,56 Mhz of zeer groot bereik van 868 Mhz tags met hetzelfde identieke ID nummer als de zender. Dit is vooral handig als de zender gebruikt wordt in combinatie met de toegangscontrole systemen. 

Voor meer informatie over de zender: download de brochure.